28 december 2013

GOTT NYTT ÅR


Vi på Kallholmen tackar er alla för ett riktigt bra 2013 och en önskar att 2014 blir lika fint. Mycket har sannerligen hänt så vi kommer att göra en sammanfattning i början av nästa år.

Hoppas ni få vara med dem ni tycker om och fira in det nya året.
Kramar från oss.


17 december 2013

FRUKOST PÅ SÄNGEN

Visst längtar man efter mellandagsvilan...när man får se film till sent på nätterna och mysa och äta frukost på sängen. Här är Malins fina sovrum inrett med Kallholmens möbler från serien Herrgården med pärlstav och pärlspont. Sänggaveln finns i alla standardbredder från 90-210 cm.

Herrgården dubbelsänggavel.


 Te, skorpor och marmelad...mums! Vid sängen står sängskåpet med sin fiffiluriga utdragsskiva.

Herrgården sängskåp

Nedanför sängen står en sidobänk med plats för överkast eller farmors mamelucker :-) Det är den som vi använder som en enklare skohylla.

Herrgården sidobänk

Hoppas ni får en en riktigt skön vila framöver :-)


12 december 2013

FULL FART I TOMTEVERKSTADEN

Tänk att julen kommer så fort varenda år. Här är det full fart för att hinna färdigt alla beställda möbler innan julhelgen.

Här ser ni en närbild på den vackra pärlstaven och pärlsponten på Herrgårdens klädskåp. Självklart kan ni beställa möbler från oss hela tiden hos återförsäljarna eller i webbutiken men vi hinner nog inte leverera före den här julen :-)

Önskar er en riktigt fin adventstid och jul.

www.kallholmen.se

6 december 2013

HILDURS DOP

På söndag blir det dop av Ulla Hildur La Dura Ekenstedt...vårt barnbarn.

Mysigt att träffa familj, släktingar och vänner en helg mitt i vintermörkret...livet blir både varmare och gladare.

Så här såg inbjudningen ut till Hildur-Vildurs dophögtid, Ulla och Hildur är släknamn och La Dura är ett klätterberg i Spanien som bestegs för första gången i samband med hennes födelse...så kan man också namnge sitt barn :-)

Kramar och en önskan om en riktigt skön andra advent.
Carolina.

4 december 2013

MOBIL & LÄSPLATTA

I morgonsoffan i morse berättade de att vi svenskar gör mer och mer inköp på internet. Lite tråkigt kan man nog känna när man älskar små personliga och mysiga inredningsbutiker. Men många som bor runt om i landet har ju långt till närmsta stad och återförsäljare och då vill man ju underlätta för dem att även kunna handla kvalitetsprodukter från oss.

www.kallholmen.se

När vi integrerade webbutiken med vår hemsida så gjorde vi det möjligt att kunna se bra och beställa även på din läsplatta. Vi såg nämligen att många sitter på kvällarna med sin padda och besöker oss och då ville vi att de även skulle kunna se och beställa på ett bra sätt genom den.

www.kallholmen.se/sortiment/skankar

Sen fungerar den även fin-fint i mobilen. Då syns bara en bild i taget men den blir iallafall inte pytteliten utan det går se och beställa även genom mobilen.

www.kallholmen.se/kollektioner

Nu tar vi tag i tomteverkstaden och ska färdigställa alla varor ni beställt och vi lovat innan jul :-)
Önskar en fin första Adventsvecka.
// Carolina.