28 april 2008

SPETS OCH TING

Detta är en jättemysig bild från en butik här i Skellefteå som säljer Kallholmens möbler. Rigmor som driver den har så god smak och visar alla inredningsdetaljer, prylar och ting på ett smakfullt sätt. Vi är stolta att våra möbler visas och säljs i en så fin affär.
Carolina

4 kommentarer:

Överkalixtösen sa...

Hej! Vad kul att ni börjat blogga. Jag hittade till er via Lantlifs-Anettes blogg och blev jätte glad då jag insåg att jag hamnade hos er som skapar de vackra Kallholmen möblerna. Jag gillar era möbler jätte mycket...suktar just nu efter matbordet i Prästgårdsserien samt stolen Kristina....
Ser fram emot fler inspirerande blogginlägg!

In my house sa...

Hej och välkomna till blogg-världen! =)

Ni kommer att märka att man blir lite smått besatt av sin blogg. Men det är såå kul......

Ha de så bra! Kram josse

Classic style in city sa...

älskar bilden !!!! älskar kallhomen !!! underbart & roligt att ni bloggar..jag lägger gärna upp bilder från er sida på min så får ni mera reklam !! bloggvärdlen verkar besatt av vitt !! *ler*

i Emmas vita hem sa...

Hej!

Jag måste hålla med alla andra, det är väldigt roligt att ni har börjat blogga. Att få se era möbler är en fröjd för ögat.

Jag kommer ihåg när jag och min sambo besökte Spets och ting för första gången tillsammans och jag visade honom alla möbler som jag skulle vilja ha. Han lovade mig att en dag - när vi har ett hus - skulle jag få alla dom möblerna.

Jag väntar fortfarande. Men vi har ju inte bott i huset ens ett år ännu och det är en ju inte meningen att allt ska bli färdigt direkt. Det finns en viss charm i att drömma och längta efter saker också :) Ta gärna en titt på min sida.

Ha en skön sommar och njut av att solen äntligen kikat fram!
Kram Emma