13 augusti 2008

HALLEN UPPE

Ibland så vill ju inte kameran som jag vill och bilderna till det här inlägget har jag tagit om så många gånger nu att jag nu bestämt att det är ljuset som tyvärr inte finns nog av här uppe.
Hur som helst så har vi tapetsrat om och målat golvet här uppe och om det känns mörkt på bilderna nu så skulle ni ha sett hur det såg ut före .
Av allt vi renoverat genom åren så tror jag att dom vita golven är det som gör mig gladast det blir sån skillnad på ljus i hela rummat när golvet blir vitt.

Skåpet som kommer från kallholmens prästgårdsserie står där uppe och det är farmors gammla underbyxor med spets som syns på en av hyllorna, det var rejäla doningar på den tiden inga string inte.
Svarta detaljer finns det lite här och där i hallen både uppe och nere. Tänkte visa lite fler fluff bilder men dom är så suddiga. Ska försöka fota någon ljus och fin dag och se om jag vinner över kameran .

Var ända tvungen att visa dörrarna som min kompis Robban har målat, har ju tyvärr inga spegel dörrar huset är ju från -46 men vita och fina blev dom och några fick små fönster bl.a den här som leder in till vårat badrum.
Tack för alla mysiga komentarer här på bloggen det är ju så kul när ni lämnar spår efter er här innan ni går vidare.
Kram Malin



11 kommentarer:

Anna sa...

Hej Malin!

Ja, jag kommenterar inte alltid. Men tittar alltid på dina inlägg.

Ulli sa...

Hej!
Vad fint! Skåpet är kanonsnyggt. Ljust och frächt rum.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Ulli

Anonym sa...

Hej Malin!
Vad kul att ni bloggar, oj vilken inspiration jag får när jag ser era fina bilder! Vad ni är duktiga och kreativa! Måste nog sätta Pär i arbete hemma hos oss!
Ha det bra!
Hanna

me and alice sa...

Hej!!!
Vad ljust och fint det blev i er hall. Trappen blev så himla fin. Vilken jätteskillnad!
Jag önskar mig också vita trägolv!!! Såå fiint!
kram Susanne

♥ Pia... sa...

Hej tack för snäll kommentar...ni har bara för fint i era hus alltså.:)smakfullt och lla möblerna..detaljerna som verkar vara som pricken över i över allt..blir väldigt sugen på några möbler här och där ...kan jag säga:).....PIA

Designe sa...

Oj, så snyggt skåp och grejorna däri var ju himla fina oxå! Så fin dörr ni fått in till badrummet! Kram :)

Mitt Egnahem sa...

Är nyfiken på dina vita golv. Rent vitt eller lite brutet? Avslöjar ni NCS-nummer på ert skåp? Kanske affärshemlighet...? Det måste man få ha! Vackert blev det i allafall. Runda fönstret pricken över i. Coola mamelucker! MVH Värmländska Mitt Egnahem

i Emmas vita hem sa...

Hej Malin!
Vad roligt att höra, vi blir så glada! :) Själv tycker man ibland att det går sakta, just nu så väntar vi på fönster och pardörr (till utbyggnaden) som aldrig verkar dyka upp!
Jag håller på att måla räcken till balkongen och jag har hämtat lite inspiration från erat räcke. Både jag och Marcus tycker att det är ursnyggt! Jag har en award till dig och Karolina för att ni har en så fin och inspirerande blogg. Den finns att hämta på min sida. Ha en skön helg! Många kramar Emma

hemtrevnad marie sa...

Jättegulligt med fönstret i dörren!
Och jag älskade det svarta till huset ...urnorna markisen och utemöblerna sååå läckert!
Har ju själv köpt svarta utemöbler iår!
Tänk jag hade nog nästan exakt den gröna kulören som er på ytterdörren i vårt förra hus....den är så fin, fast nu blev det ju en mörkare grön denna gång....
kramis

C De-sign sa...

Hej
Så fint...och dörren med sitt lilla fönster blev fin i vit skrud..... Önskar en bra start på nya veckan! Kram fr C

Hemma hos Razzel sa...

Hej! Har just hittat er blogg! Man blir ju stolt som Skelleftebo över ert arbete!!
Ett av mina höstprojekt är min trapp som jag funderar på att måla vit men jag är lite rädd att jag kommer att bli less allt som syns då... Har en vovve som älskar att sitta i trappfönstret nämligen = sand och skräp..