28 januari 2010

DRÖMMAR ELLER MARDRÖMMAR

Jag har ju berättat att vi har planer på att göra om köket. men även om jag vet precis vad jag vill ha för luckor,kakel ,spont,kyl och frysm.m. Så är det ju så svårt att få den perfekta lösningen på hur allt ska placeras.
Föresten så vet jag inte om det får kallas kök för även om vi använder varenda centimeter så är det inte ett stort utrymme.Kanske är det en kokvrå jag håller på att bli gråhårig av.

Så jag ritar och ritar och flyttar och prioriterar,men när det ändå inte blir perfekt så löser jag det med att åka på loppis och shoppa roliga köksprylar istället.
Senast var det vågen som fick komma hem.
Det här är ju ingen bra lösning för det blir ju bara mer prylar som ska rymmas,men å vad det hjälper för stunden:)

En termos har oxå fått flytta hem........

Till sist så ska jag visa min bästa julklapp.
Min man har för länge sen förstått att hans fru lämnar framme saker.Typ jag ska snart dammsuga klart ,ska bara.........först.
Inte konstigt att jag fick dammsugaren som jag bara älskar i julklapp. Så nu kan jag lämna framme dammsugaren och den bara smälter in eller hur?
Visst var det en bra äktenskapsrådgivning. kan man inte ändra på sin fru så får man hitta andra lösningar.:)
Stor kram från Malin


7 kommentarer:

Kallholmen sa...

JAAA...din dammsugare är snyggare än min! Du behöver ju inte skryta med den på bloggen, för det...!
puss din kollega!

Vit som snö sa...

Första dammsugaren jag sett som är SNYGG! En riktig inredningsdetalj!
Kök...finns det något svårare att göra, det ska ju vara snyggt men ändå praktiskt o den ekvationen är inte helt enkel... Jag skulle göra som du, shoppa loss så länge;)
Härliga fynd!
Kram Cilla

Lissboden sa...

Vilka fina saker du hittat till köket och dammsugaren var ju bara skitsnygg!
En sådan vill jag också ha för jag är precis likadan som du att jag gärna har den kvar framme och då är det ju alldeles underbart om den smälter in.
Ha en mysig helg!
Kram/Maria

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag tycker att köket är det viktigaste i huset, för jag/vi tillbringar så mycket tid där. Men vår planlösning gör det omöjligt att göra som vi vill. Jag gör som du...köper lite mysiga saker för att förändra i det lilla. Timell? Arga snickarn? Bygglov? Vem kan hjälpa oss;-)
Kram,
Regina

smultrongården sa...

Mmm, dröm el Mardröm...synd att det tenderar bli det sistnämnda när man ska göra nåt. Tur jag färgar håret för jag vågar inte tänka på vad mitt blivit för färg nu med vårt bygge...
GRYM dammsugare! Igår gjorde jag nåt jag aldrig gjort, helt sjukt, skulle prova att blåsa ner nåt som fastnat i dammsugaren, medans jag hade den på. Hela munnen fastnade, kändes som jag var i en tumlare. Så äckligt, blev helt snurrig. Kände mig lika dum som han som klistrade fast mobil vid örat... Tänk vilket äventyr det kan vara att dammsuga...

Anonym sa...

Han är duktig på presenter den där Jocke... Roberts Radio och en fin dammsugare där t om slangen är snygg, riktigt cool. Man blir ju lite avis....Kan inte Jocke starta presentköpar kurser för män? :-))
Massor med kramar, Jossan

Classic Style in City sa...

wow den va snygg..en sån ska jag önska mej i födelsdagspreent..