15 februari 2011

HOPPSAN EN FÄRG I MITT HEM

Tänk att man blev sugen på färg helt plötsligt!! I mitt hem finns det väldigt lite skarpa färger.Men nu är hela köket fullt med röda färg klickar.Undra hur länge det håller i sig.
Väckar klocker samlar jag på och här är det en röding.
I fönstret har Findus burken fått bli en blomkruka. ser ni den där super lilla söta Alladin asken?Den fick jag i Jul klapp av fina Kicki. Tänk att så små var choklad askarna förut.
Här har vi boven i dramat.Allt började med den här skylten.Hittade den på loppis för några helger sen.Kärlek vid första ögon kastet, skyltar kan jag inte motstå så är det bara.
Å eftersom den var så fin så fick dom andra röda sakerna också komma fram.
Chokladburken som varit syburk Den har jag haft sen tonår så den vet jag faktiskt inte varifrån den kommer.
Mera godis:)))))
Röd är den inte men oj vad jag njuter av mina glas lådor. Den var riktigt ful när jag hittade den. Men Robban har gett den lite kärlek( inte dumt att ha en målare i närheten).

Krakeleringar är ju bara för snyggt.
I vår butik har vi fått in riktigt fina vågar och äggklockor. En sån skulle ju passa fin fint i köket nu.Dom finns i rött,vitt och antikvitt.
En har jag tänkt lägga rabarber på men om jag är så tuff att den får blir röd.....Njae jag tror nog det blir en vit.Hi Hi
Kram å ha det gott från Malin

5 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en bra kväll.
Kram
Hanna

Lina sa...

Framsteg Malin, framsteg!! ;) Fina saker!! Tycker absolut att du ska köpa en röd våg och sedan matcha upp den med en röd KitchenAid!! Då skulle du förvåna!! :)

Kram på er!!

Fru Ekenstedt sa...

oj så fint. är så avis på skylten! ;) har också kommit fram till att jag har super mycket röda detaljer till köket fastän jag inte riktigt vet om jag gillar rött. men det blev ju super mysigt! så passande då att jag hade rött som färg i butiken. ;) theo blir nog stolt över dig att du gått in i färgens värld. puss och kram!

Lissboden sa...

Vad härligt med allt det färggranna i ditt kök Malin. Det kan behövas nu när det är vitt och kallt utomhus.
Ha en fin vecka!
Kram från Maria

Nanna sa...

Jag ÄLSKAR sådana fina gamla saker. Skyltar, burkar... Jag vill att vårt nya kök ska vara modernt men att det gamla återfinns i just sådana detaljer. Har hunnit samla på mig en hel del redan som står och väntar på att det nya köket ska komma in :)