4 juli 2013

NY HEMSIDA & WEBBUTIK

Nu vill jag hälsa er välkomna till vår nya hemsida med webbutiken integrerad. Den har flexibel form så du kan njuta av den och handla från den både i paddan och telefonen. Det känns viktigt för oss att den ska fungera var du än befinner dig.


Så här ser sortimentsidan ut. Du går direkt in på de produkter du är intresserad av. Alla hatthyllor finns under hyllor oavsett serie och storlek, vi hoppas det ska bli lättare för er kunder.

Nu är du inne på en produkt, du får en liten beskrivning, mått, färgval och frakt samt bilder som går att förstora. Tryck på respektive bild i blogginlägget så kommer du in och får se den sidan live. Gå gärna in på den och kommentera och ge feedback här på bloggen. Vi kommer att skicka en liten spegel till någon av er som kommenterat.

Nu lääängtar jag verkligen efter semester :-) månader av datorknappande med bilder, text och artikelnummer har verkligen tagit energi och tid, fast man inte riktigt tycker det är ett riktigt jobb!

Kram på er alla från Carolina.1 kommentar:

Anonym sa...

Som jag har längtat och vad ni har lyckats!!
Det enda man skulle kunna önska sig hade varit att färgen ändras på möbeln när man väljer i färgvalet men det kanske är svårt att se skillnad i olika ljus & miljöer.

Toppen är det iallafall.

Hälsningar Anna V