15 augusti 2013

KLIPPORNA PÅ KALLHOLMEN

Jag älskar verkligen klippor och miljön vi har invid havet. Den är karg, grå och alldeles, alldeles underbar. Det här är en gammal småbåtshamn som ligger efter mitt promenadstråk och den här dagen låg åskan i luften och jag hann precis hem innan regnet kom.

Gamla vattentornet ser vi från vår punschveranda, det är en riktigt kultig byggnad som i drömmarnas värld kunde göras om till något riktigt häftigt.

De här klipporna har vi på gården...över halva tomten är klippa och det är toppen för en som inte har världens grönaste fingrar.

Nu till något riktigt sorgligt... under sommaren har några idioter sprayat på klipporna vi inloppet till Kurjoviken. Så otroligt onödigt och dumt :-( att bara förstöra för så många som älskar den här platsen och sen är det ju för evigt på något sätt.

// Carolina.

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint du bor med havet som granne. Det är vackert med klippor, kluddet däremot var inte roligt. Man blir ledsen över sånt.
Ha en skön helg
Kramar
AnnaMaria

smultrongården sa...

Eller hur är det härligt med prickiga människor. Eller härliga positiva över huvudtaget ;) Skulle verkligen ha kommenterat för läääänge sen... det där om att din make Caro är lik Per Morberg :) Det är ju liksom en halv livstid sen.... Det jag skulle säga var; yes, agree! Det är han verkligen:) LIte lugn och ro innan dagens inköp spurtar igång, tjohooo! Ha det bäst däruppe i norr.
Kram på er,
Eva

Ekenäsliv sa...

Först skulle jag skriva, vilka vackra bilder och ååå så vackeert, för det var det ju till en början... Sen, nä fy bubblan så trist. Vad är meningen med att bara förstöra så där???..
Tack för din kommentar! Jo, vi är riktigt sugna på den:-)
Kram Anna

Lissboden sa...

Hej Caro!
Tack för din kommentar hos mig! Jag känner mig duktig som hinner med mycket men det börjar ta emot:)
Det är så otroligt vackert hos dig men så förbaskat trist att någon sprayat på klipporna:( så destruktivt beteende!
Jag hör av mig snart ang ett skåp som jag har en kund som ev vill ha.
Kram