3 oktober 2014

OLIKA TALLRIKSHYLLOR


Vi har ju berättat förut att tallrikshyllan är en av våra favoriter. Den fär så olika utryck beroende på vad man placerar i den och hur man målar den. Nu ska vi visa lite vackra och speciella hyllor som går bra att beställa. Den här som är fyllda med antika saker samt loppisfynd har vi antikbehandlat eller "vörnat" som vi säger efter engeskans worn out. Det är möjligt att få alla våra möbler antikbehandlade men eftersom vi lägger ganska mycket kärlek och tid när vi målar på detta sätt så kostar det, vi lägger på 20% på priset.

Ni kan också beställa i valfri färg och hyllan får helt nya utryck beroende på färgval. Här en härligt Carl Larsson röd fylld med plåtburkar och loppisfynd. Om du väljer valfri färg från NCS färgskala så lägger vi på 10% på priset. Om du beställer möbler i vår webbutik så skriver du informationen i kommentarsfältet så återkommer vi och bekräftar din specialbeställning.

Svart är numera en standardfärg och så här tuff blir tallrikshyllan i svart utförande. Ni får en länk till tallrikshyllan här nedan den finns i två storlekar och kostar 2900:- respektive 3900:-.

Kallholmens Tallrikshylla.

Nu önskar vi er en trevlig helg.


Inga kommentarer: