23 maj 2016

ROMANTISKA HERRGÅRDEN

Möbler som gläds över livet och ger en härlig känsla av svenskt sekelskifte men ändå mitt i nuet. Möblerna i vår serie Herrgården är inspirerad av svenskt 1700-tal och är nätta och lättplacerade i våra nordiska hem. Herrgårdsserien är komplett med ett brett sortiment av både möbler och inredningsdetaljer som passar sovrum, matrum, vardagsrum och hall. Möblerna tillverkas i Norrland av god kvalitet i furu och björk. Det ger dig en möbel som håller till nästa sekelskifte.


Behagliga skänkar och byråer som passar lika väl i det romantiska matrummet som det lekfulla barnrummet. En avlastningsyta som förenklar och förskönar livet. Form och funktion i ett delikat möte.

Underbara glasade skåp i romantisk stil som ger plats för ditt linne, dina böcker eller mormors gamla kaffeservis. Nätta, lättplacerade skåp som ger dig både praktisk förvaring och vacker utställningsyta.
Herrgårdens hyllor passar i en lantlig och romantisk miljö. Tallrikshyllan är både vacker och praktisk. Gammalt eller nytt porslin, på tallrikshyllan får de alla visa upp sin rätta sida.

www.kallholmen.se

Inga kommentarer: