22 mars 2017

KALLHOLMEN HEMMA


Vi på Kallholmen älskar vårt jobb. Vi älskar den norrländska råvaran som vi hittar i skogen bakom husknuten, de duktiga hantverkarna som hjälper oss förädla råvaran efter våra visioner och de människor vi får möta när vi säljer våra färdiga möbler. Men allra mest älskar vi att se våra produkter komma till glädje i era hem. 

Det är tack vare er som vi har möjligheten att älska vårt jobb. När ni delar med er av bilder från era hem där våra möbler får vara en del av era liv glädjer vi oss lite extra och vi vill tacka er för att ni bjuder in oss i er vardag. 

På Instagram finns vi under alias Kallholmenab. Där delar vi med oss av vår vardag och de möbler vi producerar. Där får vi även förmånen att följa våra möbler hemma hos våra kunder. Förra veckan delade vi Vesnas hem där bl.a. vår skänk från Solgårdsserien får bo. Gå in på @vesna_beinspired på Instagram och bli inspirerad av hennes vackra hem. Det blev vi. 

Här ser ni Solgårdens skänk i hennes stilrena hem med vackra detaljer. 



Vill ni bjuda in oss i ert hem? Tagga oss gärna i era bilder på Instagram med hashtagen #kallholmenhemma. Har ni inga möbler från Kallholmen än? Surfa in på vår hemsida och inspireras även där. 


Inga kommentarer: