25 september 2018

KALLHOLMENS PRODUKTFOTOGRAFERING


Nu har vi gjort något vi gruvat oss för i femton år, fotograferat nya produktbilder på alla Kallholmens möbler. Vi höll till i en tom lägenhet på Kyrkogatan och det var ett åttiotal möbler i olika utföranden som skulle fotas. Allt gick så smidigt och Fotografen Anders Barkfeldt  från Uppsala gjorde ett fantastiskt jobb. Dörrbyte, knoppbyte, dekorationer och sängbäddning sköttes med bravur av Mia som till vardags packar och monterar våra möbler. 

Sen var det här med fluffet...det som gör att möblerna får sitt allra bästa uttryck och våra kunder ska bli sugna att köpa dem till sitt eget hem. Vi har lånat från Malin min svägerska som har ett helt outnyttjat fluffparadis :-) sen kommer en del från vårt eget hem samt min  svärdotter.

 Det här är nog min favoritmöbel den är klassisk, cool och generös.  Klädbyrån i serien Rosgården.


Sen är det roligt att jobba med så duktiga människor som bäddar och dekorerar på ett annat sätt än jag. Här är stora tallrikshyllan i skönt grönt.

Ha en bra vecka här ska det städas undan så lägenheten kan börja renoveras.

Kring allhelgona kommer vi att ha öppet hus och sälja alla fotograferade möbler till ett bra pris. Håll ögonen öppna på sociala medier så ni får veta när det blir.

Carolina.


Inga kommentarer: