4 december 2008

DN BOSTAD

På fredag så är mitt och Carolinas hem med i DN bostad, det var för ungefär ett år sen som två tjejer kom och fotade våra hem.
Det var en mysig och rörig dag där det knäpptes säkert 300 bilder men så här i efterhand så önskar jag nog att jag hade varit mer förberedd.
För jag kunde väl aldrig tro att av alla bilder som togs så skulle det komma med bilder från Willes rum (ni vet väl om att i mina pojkars rum råder deras lag dvs mamma staylar ej)
eller på en grön hall som precis då höll på att renoveras.
Idag är den vit och vilsam.
Så för att dämpa min ångest så ska jag nu lägga ut bilder från samma vinklar hur det faktiskt kan se ut en bra dag i det Johanssonska hemmet.


En närbild på en lite julinspirerad del av samma bokhylla.

Williams och Elliots paketkalender. Enkla men mysiga påsar fyllda med ett legobygge några bitar i varje påse.
Jag blev helt klart lite gråhårig efter att ha delat två byggen i 24 delar efter ritning.
Men grabbarna är nöjda och just nu ligger lilla mamsen bra till.
Matrummet i juleskrud.

En bild från en lite disig hall dock ej längre grön utan vilsamt vit och utan landhockeyklubbor.


Sist men inte minst så har min fina kollega och vän målat den här vackra texten ovanför dörren intill matrummet. Tack Caro =)
Hur ser det då ut i Caros hem ja ni får väl se i morgon att hon gillar grönt vet ni ju om.
Men nu kommer ni som läser DN få beskåda hennes blommiga
80-tals soffa, håll till godo!
Kramar till er alla från oss!
Malin

13 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Hejsan..så fint det var i det Johanssonska hemmet..julefrid.vackert...himla bra ide´med kalendern..det skulle man sett lite tidigare..har fixat till mina små brnbarn ..blev lite paket att slå in ..ja.. men mitt eget påhitt:)..kram..PIA

Målargården sa...

Nu har ju inte jag tillgång till DN men de bilder du visar här ser verkligen jättefina, mysiga och pyssliga ut. Sååååå underbart med julestök. Hos oss har vi vitt som det vackraste julkort och jag hoppas att vi får behålla det läääänge till. / Ha en mysig 2:a advent, kram Eva-Mari

Fru Ekenstedt sa...

Ser framemot DN imorgon. Ni donar ju mest hela tiden så det ska bli roligt att se hur det förändrats. :)
Kram

smultrongården sa...

Oj oj, det är ju det som är lite lustigt i tidningsvärlden. Men absolut jätte skoj också! Då har ju allt bara blivit bättre, eller hur!! Och vi andra tänker troligtvis bara på att bilderna är jätte fina som dom är!
Du gör ju hur fint som helst och det förstår du nog själv också - annars tror jag inte man är med i DN, eller??! Så njut och var stolt över era underbara hem och att en sån jätte till tidning har er med!!
Grattis och ha en skön helg!
Kram Eva
Hahaha, måste bara berätta, för att kunna publicera till er måste man göra en ordverifiering. Vet ni vad bokstäverna är idag?? APHANE, hahaha, undrar vad som menas med det? Kanske jag kommer att träffa en sån idag...

Hea sa...

När jag läser DN så ska jag minnas dina fina julbilder, Malin. Det är inte alla som får vara med i DN!! Men nu vet ju alla att ert hem är i ständig förändring, så en grön hall och ostylade barnrum och blommiga soffor hör till det förflutna!Ha en skön helg i snöslasket!

Dicksonska våningen sa...

Hejsan igen!
Så tråkigt att bilderna inte blev som ni tänkt er. Tråkigt att man inte kan få vara med att bestämma. Det är fler bloggare som råkat ut för detta har jag läst...
Jag skulle gärna vilja ha färgnummer om det inte är för mycket besvär. Men för min del är det ingen brådska heller. Vi ska inte måla förrän till sommaren.
Vilken himla praktisk hylla som ni byggt i hallen. Jättebra förvaring kan jag tänka mig!
Ha en bra fredagskväll!
Kram Annika

C De-sign sa...

Hej
Grattis...så kul ialla fall även om bilderna inte stämmer... nskar dig en riktigt skön andra advent! Kram fr C

Goa sa...

Åhhh, så vackra bilder!...från ett fantastiskt hem!
Ditt matrum är ju bara helt underbart!
Och jag får en sån ljuvlig julkänsla!
TACK!

Och tack för alla varma ord ni har lämnat inne hos mig!
Jag vårdar dem väl!

Ha en härlig helg med massa värme och skratt!

Största kramen till dig...

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej!
Men nu måste jag ju bara få tag på tidningen. Jag blir jätte nyfiken på att se hur ni har det hemma. Och advents ljusen är ju underbara.
Här har det varit en smått kaotisk vecka. En del tråkiga händelser som satt sina spår. Men en ljuvlig sak som hänt är att jag blev farmor den 3/12. Så nu fick Tindra äntligen sin lillebror :)

Ha en skön helg

Kramar Viveka

Granne med Selma sa...

Visst är det så - att man själv sitter och förfasar sig över saker i ens eget hem. Men knappast någon annan! Är helt övertgad om att era hem är lika vackra som ni visar på bloggen. och ett hem ska ju förändras över tid:-)
Kram Sussie

Gårdsromantik sa...

Måntro om man kan läsa DN på internet?

Jag har ju missat att ni är med där!

Den där idéen med legot som växer för var dag var ju toppen! Kram Maud

Veronica sa...

Fniss, det är som när vänner med hund kommer och hälsar på. När hunden glatt kommer inspringande i kötet med makens använda strumpor i munnen. Man ska alltid städa ordentligt.. *Fniss*
Säger jag som inte ens tycker om att städa... om man får erkänna sådant offentligt!

Din vän som skriver så underbara texter lite hår ich var, gör hon det på frihande, eller använder hon ngt speciellet typsnitt?

Kram Veroncia

Anonym sa...

Åh, va mysigt!