5 november 2009

I VÄNTAN PÅ NYTT KÖK

Oj vad fin den är,en riktigt gammal assistent.Den kommer att passa perfekt i vårt nya kök som jag hoppas ska vara klart till våren.eller kök kanske var ett för stort ord?

Det är ett superlitet tillrednings kök. Äter och umgås gör vi i matrummet.

Att få det optimalt är nog svårt men vi har i många år funderat på en så bra lösning som möjligt.
Vi tror att vi snart är nöjda.
Vi kommer att ta bort garderober i hallen och göra skafferiet mindre.Det gör att golvytan ökar från ca12 kvadrat till 17 inte mycket men man tager vad man haver.



I väntan på den stora renoveringen så samlar jag mysiga saker,högen växer och växer.Den här fina trappstolen och vispen kommer då att få komma in.

Kakburken får faktiskt redan nu vara med men den blir ännu finare i det nya köket.


Så här pyttelitet är det idag!!! Men efter att vi byggt in farstukvisten så vi kan sno garderoberna i hallen till köksyta så blir det lite lite större.
Jag samlar inte bara prylar utan massor med inspirations bilder på vackra kök oxå.
Tänk så kul när alla ideer man har får bli till på riktigt.

12 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad mycket fint du samlat på dig! Jättekul med nytt kök sen!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Lillianna sa...

Vad roligt att få planera för nytt kök! Jag längtar oxå efter ett nytt kök, men det lär nog dröja nåt år innan turen kommer dit. Vi måste bli färdiga med en hel drös andra projekt först.
/Lillianna

Karin sa...

Kul med nytt kök! Har en precis likadan assistent som jag ärvt av min mans farmor, den funkar kanon! Ha det gott kram kajsa

STENLYCKA sa...

Hej!
Ditt kök kommer säker att bli super fint detär ju fint redan nu. Den där trappstegen skulle jag gärna vilja ha , har länge letat efter något sådant.Hoppas jag hittar en så jag slipper hoppa upp och ner på en stol.
Ha en bra helg!
Kramen

Lisa.L sa...

Trappstolen är helt underbaaaaaar =) du, det nya stället som öppnade i stan, allmosan eller vad det hette, vars ligger d ??

Lissboden sa...

Det är bra att inte förhasta sig när man planerar ett nytt kök. Vi höll nog på ett år när vi fixade vårt och det var bra för vi är väldigt nöjda idag.
Ditt kök kommer att bli jättebra när ni får lite mer utrymme.
Kram/Maria

Viveka i Bläckhornet sa...

Köket är ju det roligaste rummet att renovera.
Det kommer att bli jättebra tror jag.

Så himla fina grejer du hittat. Är det en kakform i jätteformat på hallen?

Kram och trevlig helg

Viveka

Brunkullan sa...

Å stegen! Å assistenten!
Vi gjorde om köket för ca 3 år sedan, och det blev bra. Passar radhuset, men drömmer såklart om ett stort och praktiskt kök.

Tror jag ska bygga mig ett hus, och planera resten av huset runt kök, tvättstuga och förråd..de är de viktigaste rummen ju..hihi:)
Susanne

i Emmas vita hem sa...

Hej vännen :) Så roligt att få ett nytt kök när man har längtat och planerat så länge! Det befintliga köket ser ju mysigt ut det också, men det är klart att några extra kvadrat är ju aldrig fel (särskilt när man är sakletare eller hur?) Alla de fina gamla loppisfynden kommer du säkert att ha god använding för :)
Så det blir att ni bygger in farstukvisten? Det kommer att bli super! Ha en skön helg! Många kramar Emma

LantlivsAnette sa...

Halloj där..åhhh vad roligt !!! Ett nytt kök, och sååå fina saker du har samlat på dig, du är som jag jag samlar också..jag håller ju också på och samlar ideer o saker till vårt kök, det dröjer, så nu har vi sagt att det blir till våren...man har ju en massa ideer..
Den här veckan har ju jag varit i Skellefteå o tränat in mig i Dressman butiken där..puuhhh, vilken pärs, att resa ensammen är inte min grej, jag längtar hem så nåt förbaskat, men idag åker jag...jiippiieee...
Kraaam Anette

Kalkstenssommar sa...

Hej!
Vilka fina saker du har hittat till ditt kök! Jag får en varmklump i magen när jag ser din hushållsassistent. De är så fina de där tycker jag. Mamma har en sån, mormor hade en och farmor med. Blir alldeles nostalgisk!

Lycka till med köket,
Kram
L

LantlivsAnette sa...

Tack gulliga du..är jag i stan någon mer gång så lovar jag att höra av mig !!
Sååå himla skönt det är att vara hemma nu..idag är första dagen i butiken här i Kalix, pirrigt...
Kraaam Anette