5 januari 2009

ETT RIKTIGT "KLIPP"

Lite snäll hade jag nog varit i år ändå, i alla fall så kom tomten med riktigt mysiga klappar.
En stor del av min dyrbara tid går åt till att leta saker bl.a sax men nu har jag fått två superfina saxar i julklapp. Dom är så fina att dom kan hänga framme och inte kan gömma sig i någon låda .Dom är inte bara vackra dom funkar hur bra som helst och finns på lanthandeln på Nordanå.
Men jag vet faktiskt inte om dom stänger nu igen dom har inte öppet hela året.
Ha nu en riktigt mysig trettondags afton.
Vi ska ha syskonträff.
En årlig återkommande mysträff hos Jonas och Caro. Vi har knytis och jag ska försöka mig på en "pannacotta" med lingon i .
Vi kan väl säga så här min sista "pannacota"var väl ingen succe direkt.
Kameran kommer att få följa med så då får vi se om Caros dukning få bli nästa inlägg.
Kram på er och se till att njuta av slutspurten på ledigheterna.
/Malin

3 kommentarer:

i Emmas vita hem sa...

Hej tjejer!

Tack för ett trevligt bloggår, det har varit ett nöje att följa er blogg och inspirerats.

Jag känner igen mig, saxarna lyckas allt vara borta när man som mest behöver dom. Perfekt att ha såna snygga som man kan ha framme :)

Kramar Emma

Pia..... sa...

Hej...ja en sån där sax som du visar på andra bilden ..ååå en sån vill jag ha med..och den ska stå lite slarvigt instucket i en rulle med hampsnöre:)..jaja..får väl leta vidare i loppisvärlden till våren..förresten så klippte jag ett stort tjack i mitt pekfinger igår..med en vanlig sax...som inte ens var skarp...det gjorde ont och jisses så det blödde....får skylla mej själv..skulle klumpigt nog ..klippa itu godisbitar till min lille kille(barnbarnet isak) för att godiset skulle bli många mer och skulle räcka länge....Får nog hålla mej till barnsaxar jag tror jag....nog om de..ha en trevlig lillhelg.,...PIA

C De-sign sa...

Så fina saxar.... ja nu hoppas jag att ni får en bra start på vardagen år 2009... det mesta är ju vardag så det gäller ju att njuta av den också! Kramar fr C