5 oktober 2009

INDUSTRILAMPA

Hej vänner!
Här kommer en bild på en underbar lampa i antikbehandlat silver.
Den är härlig i formen och sitt skitiga utförande.

Vi städade bakom garaget i helgen då hittade vi en värmelampa till hönorna som hade exakt samma form och en byggindustrilampa på fot, men den här är ny och kommer från ett företag Nordahl.
Där bak fanns även ett gjutjärnsbadkar med fina tassar är det någon som är intresserad av ett sådant?
Det har varit bakom huset i många år och det måste renoveras och jag orkar inte men nån annan är kanske känner sig sugen på ett vinterprojekt.

Här är en ny lampa i samma stil från Lighthouse.
Utanför syns klippan och körsbärsträdet innan snöstormen som svepte förbi igår.

Här kommer en fin bild från Sköna hem.
En fin gjutjärnstrapp för oss gjutjärnsfreakar.

Ha en bra vecka och hoppas hösten behandlar er väl!
Här är det strålande idag.

Kram Caro.


Lägg till bild

5 kommentarer:

Pia..... sa...

Oj ...ett gjutjärnsbadkar..min dröm..men det lär förbli min dröm..inget att skicka via postis det du:)...snygga lampor..väldigt snygga..snöstormen ?? å usch och fy..vill inte ha snö riktigt än..men den drog snabbt förbi va?.
ha de gött..pia

Lissboden sa...

Industrilampan var snygg, annars är den stilen inget för mig som kommer från en industristad. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att släpa in ett plåtskåp i vårt hus. Tacka vet jag era fina klädskåp!
Ha en fin vecka!
Kram/Maria

Anonym sa...

Men vilken trapp!!:-) Såååå läcker! Gjutjärnsbadkar..ja det skulle jag gärna vilja ha ett, men det är ett projekt som ligger i framtiden, har inte heller vare sig tid eller ork för tillfället.

Ha det bäst, i stormarna!! :-)
Kram

smultrongården sa...

Så bra att hon kollade upp det. Hon var här i lördags. Jag missade ju en del vid stollev. så jag hoppas det blir tillfälle att ta något mer snart!
Jäklar du den trappan, jisses! Så helt sjuukt snygg! Jag har sett den innan och tänkte att det skulle vara nåt på Smultris. Men jag tror att dom är svinaktigt dyra så det får nog bli en trätrappa.
Ha det gott så länge!
Kram Eva

Romantiska Hem sa...

Ojjojo vilket fint inlägg. Det måste känt som en skatt att ha funnit denna vackra lampa och jösses vad jag gillade det hemmet på sista bilden!!! Ha det gott nu! KRAM Petra