21 oktober 2013

HUS & HEM

För ett par år sedan hade vi våra möbler i ett jättefint reportage i ett julnummer av Hus och Hem.

Våra möbler är så tidlösa att det spelar ingen roll om reportaget har några år på nacken för tycker man om den ljusa, romantiska och lantliga stilen så gör man det över tid.

Här visar vi två 90cm enkelsänggavlar ihopsatta till en dubbelgavel. De är uppskruvade på högt upp på väggen och det ger ett vackert intryck. Sängbordet finns i tre olika höjder 60cm, 75cm och 85cm. Varje sänggavel är dekorerad med ett ornamentskrön. Klicka på de olika produkterna i texten så får du se och läsa mer om dem på vår hemsida.

Pärlstaven är de små kulorna som ser ut som ett pärlhalsband i trä de förgyller verkligen möblerna i vår serie Herrgården. Pärlsponten täcker fyllningen på sängavel, hatthylla och ryggar. Det här är vår lilla hatthylla  som kanske passar bäst i en stuga eller i ett sovrum. Går faktiskt få med spegel istället för spontfyllning. Till den finns en enkel skohylla även den med pärlspontrygg.

Önskar en fin oktober vecka.
Kram Carolina (på bättringsvägen :-)

2 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint, och du har helt rätt, möblerna är klassiska och tidlösa. Den stilen kommer jag alltid och tycka om. Jättefint med dom höga sänggavlarna.
Kramar
AnnaMaria

Marie maräng sa...

Jättefint reportage! Men det är ju inte konstigt att det blir fint med så vackra möbler.

Kul med de rosmönstrade kuddarna på sängen. Dom påminner om mina som jag har på min rosgården säng :)

Önskar dig en fin fin helg!
Marie