4 december 2013

MOBIL & LÄSPLATTA

I morgonsoffan i morse berättade de att vi svenskar gör mer och mer inköp på internet. Lite tråkigt kan man nog känna när man älskar små personliga och mysiga inredningsbutiker. Men många som bor runt om i landet har ju långt till närmsta stad och återförsäljare och då vill man ju underlätta för dem att även kunna handla kvalitetsprodukter från oss.

www.kallholmen.se

När vi integrerade webbutiken med vår hemsida så gjorde vi det möjligt att kunna se bra och beställa även på din läsplatta. Vi såg nämligen att många sitter på kvällarna med sin padda och besöker oss och då ville vi att de även skulle kunna se och beställa på ett bra sätt genom den.

www.kallholmen.se/sortiment/skankar

Sen fungerar den även fin-fint i mobilen. Då syns bara en bild i taget men den blir iallafall inte pytteliten utan det går se och beställa även genom mobilen.

www.kallholmen.se/kollektioner

Nu tar vi tag i tomteverkstaden och ska färdigställa alla varor ni beställt och vi lovat innan jul :-)
Önskar en fin första Adventsvecka.
// Carolina.


1 kommentar:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är kul att butiker har webbsidor som går att se även i mobilen. Ibland när man sitter på tåget eller i bilen (som passagerare) är det mysigt att kika in i någon butik som har fina saker, möbler och annat.
Kram,
Regina