8 september 2008

BRÖLLOPSSKOR

Jag håller på att städa i mina bildmappar på datorn och hittade då den här bilden...det var när jag skulle välja skor till bröllopet.
Längst till vänster är ett fynd, Björn Borg stövletter i mjukaste skinn till det humana priset av 49 kronor (kanske för att de är helt ute...!) men det spelade ingen större roll på vår sons Vintage Bröllop.
I mitten ett par gamla godingar från Rizzo som är sköna som tofflor. Ett bra val eftersom det var Disco ända in på efternatten.
Till höger ett par söta gympadojor som egentligen passar mig rätt bra eftersom jag är kass på klackar och egentligen är en jeans och gympaskotjej.....(tant).

Efter en familjeomröstning så blev det de här.
Kramar Carolina.

3 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Wow vilka häftiga skor,de blev säkert bra på bröllpet.
Jag är ny bloggare men har kikat runt hos er andra bloggare ett tag och måste få berömma dig för ditt vackra hem.kikar gärna tillbaka Kram Viveka

Designe sa...

Jättesnygga skor du valde!

Gu va fina bilder från matrummet, ser så levande när det kommer in lite mat där!:) Maten ser jättegod ut, jag älskar italiensk mat!:)
..och flaskan var ju jättefin oxå!
Kram

Pia..... sa...

Å så häftigt ..vad mycket kul det var här..skorna och kläderna ..bröllopet....mycket ...fina matrummet.. så vackert det var..det skulle man ha:)..formex temat..gillade jag..ja här var det idel rosor till er..inte enendaste riskvist får ni ..så fina härliga miljöbilder som ni visar..önskar bara att jag hade nåt litet fint skåp eller bord eller nån liten stol så där ..från kallholmen..:)ha de så gött..kram ..PIA