2 september 2008

MONTERBYGGANDE

Vi börjar med det roligaste. Så här fin blev montern när den var klar, min bror, Caros man, Jonas lyckades ta en skarp bild just när vi såg något spännande på annat håll.
Men när vi kom kl09:30 på Onsdag morgon så såg det ut så här! Vi har nu räknat ut att den här mässan är Caros 25:e och min 20:e och då har vi bara räknat formexmässorna. Så vi har vissa oskrivna regler, som ex så hänger jag alltid tapeter.
I år hade vi jätte fina från Sandbergs vita och röda smalrandiga.

Tapeterna och golvet på plats och några av möblerna är avembalerade.

Caro ansvarar alltid för belysningen. Vi har köpt JC s lampor när dom gjorde om i sin butik här i Skellefteå dom väger typ ett ton men är hur bra som helst.( caro säger ju alltid hur staaark hon är.....) här har vi beviset!
När alla möbler är på plats så börjar ju det roliga "fluffandet" eller jag tycker att det är roligast det finns vissa andra som inte är lika överväldiga typ hon som är så stark.
Hoppsan bilden är lite sne ni får helt enkelt vrida på huvudet lite.
Vi hade fått låna en hel låda mysiga grejor från snälla Linum för vi har ju bara hårdvara ej mjukvaror som vi säljer.

Så jag fluffar och Caro skruvar ben.
Bägge är nöjda över den fördelningen.

Nu börjar montern ta form.
Vi hade härligt röda sängar från Smålandsbädden som passade bra i vårat röd vita tema.

Skåp och bokhylla med vackra textilier i.


Hatt och skohylla har också kommit på plats.

Mathörna med keramik från snälla Krille på västergården.
Kl 18:00 var vi klara och kunde lämna monter för på Torsdag började ju mässan och nu är vi hemma igen.
Borta bra men hemma bäst eller hur?
Det var en jätte rolig mässa vi träffade en del bloggare och det var riktigt kul att få ansiktena bakom bloggen.
Sen är det ju alltid roligt att träffa våra mysiga kunder och alla montergrannar.
Vi fick också hälsa några nya kunder välkommna i städer där vi saknat återförsäljare vilka får ni se på hemsidan.
Det var allt för denna gång. Vi hörs och syns!
Kram Malin

12 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Verkligen fint!:-) Kram

Designe sa...

Åh, va fint ni gjort! Tänk att ni till och med tapetserar i montern, mycke jobb! Kul att få se! Kram :)

Icka sa...

Jag blev helt såld på hela arrangemanget! Vad fiiint!

Granne med Selma sa...

Ja det är så fint, så fint, så fiiiint! Och jag verkligen älskar att ni klämt i med härligt rött till det ljusa:-) Mmmmm underbart

i Emmas vita hem sa...

Hej igen! :)

Ja du har helt rätt i att det hade varit värt att vänta. Vi har verkligen kämpat med dörr-problemet ett tag nu.
Dom vill INTE ge oss en ny dörr (då måste vi betala för en ny). Då ville vi ha åtminstone halva priset på dörren vi fått, men de kunde som mest ge 2500 kr i kompensation (annars skulle vi i princip få den gratis, tyckte dom, fast vi betalat drygt 23 000 kr). Inga roliga typer. Dessutom har vi förbetalt, som dom hävdade att man var tvungen att göra. Vilket gör att vi inte kan hålla inne med betalningen heller :/ Knepigt...
Men vi anmäler det till Allmänna reklamationsnämnden och avvaktar. Känns ändå bättre att få rätt än att acceptera en dålig kompensation. Då kanske andra slipper bli drabbade också.
Nåja, jag ser ändå ett ljus i mörkret, det är ju trots allt materiellt och ingen har kommit till skada. Vi har det bra även utan rätt dörr i slutändan :)

Vad fint ni hade gjort inför mässan, verkar vara en hel del jobb och planering bakom! Och sen tiden man står där och ihopplockningen efter... Jaa, duktiga är ni verkligen :)

Tack för komplimangen om räcket, det ska till lite snickarglädje också, som Marcus fått såga ut (tur han tyckte det var kul!;))

Ha det så gott!
Kramar Emma

Mrs W sa...

Bra jobbat :) ni lyckades få det jättefint!

Mitt Egnahem sa...

Ojojoj, jag glömde fråga om jag fick lägga ut bilder på Er på min blogg.(Straffbart säger min man...) Ni är så söta, och TACK så mkt för senast. Och tack för kaffet (som jag väl kanske tiggde till mig... f´låt) Kul att träffas! MVH MittEgnahem

LantlivsAnette sa...

Halloj..och tack för senast !!
Ojj vad ni är duktiga..vad ni kan alltså..
Men så är det ju att vara egen företager, själv är bästa dräng...
Ni har alltid så underbart fina montrar..och era möbler är ju de snyggaste som finns..
Kram Anette

Hillan sa...

Åh, vad fint det blev i eran monter. Att få se er i rött var dessutom som pricken över i:et. Härligt att höra att du är en stark kvinna carro ... så då behöver du inte styrketräna med mej i höst då? ...;o)

Kram//Hillan

Guldkant På Livet sa...

Oj vilket urtjusigt "låtsasrum" ni hade byggt upp på mässan, mycket smakfullt, måste helt klart varit en av de vackraste montrarna! Jag seratt det ligger ett enormt jobb bakom. Snygga kvinnor bakom den med: ) Hoppas det gick bra på mässan, ni har så mycket fint! Mari.

Lisa sa...

Hej Malin!

Jättekul att träffa er med! Trots att jag inte fick mycket tid över att prata med dig så pratade jag ju en del med din svägerska!

Ja, det var verkligen spännande med Formex. Lite föööör spännande ibland så man fick lite ont i magen, men nu är det över, hela kroppen är trött och jag har fått och får en hel del ordrar. Så det är ju verkligen jättekul!!!!

Vi har redan anmält intresse inför nästa Formex och vill stå kvar i C men måste lite längre upp. Många av ordrarna jag fick, sa till mig att "Vad gör ni här nere? Vi brukar aldrig gå så här långt utan kom helt enkelt vilse!".

Kul att se er uppbyggnad! Jättefina möbler ni har. Dom påminner mycket om Geromars möbler, som ligger i Höör. Grundarna är goda kunder till oss och vi handlar en hel del där till vår butik.

Nu börjar det bli busy här. Ha det gott!

Kram Lisa

Maria sa...

Men vilket jobb att ställ aiordning en monter! Har aldrig tänkt på det att man tom tapetserar...