18 september 2008

LOPPIS FYND

Min yngsta son hade en fotbollsmatch en solig söndag, och tänka sig att i ett garage nära fotbollsplanen fanns det en loppis.
Nu är ju jag en fotbollsmamma som älskar att se fotboll meeeen det finns ju halvlekspaus och jag älskar ju loppis också.
Där i röran stog den här fina kistan och bara väntade på mig, till saken hör att jag har väldigt många spånkorkar redan så Jocke min man såg väl inte så jätte lycklig ut när jag kom släpande på den här.
Så nu när det är match så retas alla fotbollspappor och undrar vad "Malin" ska släpa hem nu då.
Jag hittade mer prylar men dom får ni inte se i det här inlägget så bilen var helt full på vägen hem.
Efter lite färg och vax så belv den ju jätte fin och nu har alla dukar underlägg och stolsöverdrag fått ett nytt litet hem.


På en annan loppis fyndade jag dom här fina linne handdukarna.Tyvärr fanns det bara fem.
Men dom är oanvända tjocka och härliga. Vi får se om det blir kuddar eller annat av dom.

Det här flask stället fick också bo hemma hos oss.


... och en liten Tjoklat ask för julen pralinerDet var lite av sommarens fynd. Jag har suktat över alla loppis fynd som alla bloggare gjort men upptäckte när jag fotade att jag hittat en del gobitar jag också.
Kram Malin

6 kommentarer:

Designe sa...

Vilken fin kista och fina handdukar!
Såå underbara stolar nedan och så fin tallrikshylla och även vackra tapeter! Ska ni vara med i hemma hos reportage i Drömhem? Va kul!
Kram :)

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja men jag är likadan...ja tycker inte jag har fyndat något i sommar, men alla andra! Men då man börjar fundera så är det ju faktiskt en hel del...
Hihi ja nu är jag avis igen =)

Kram Anita

♥ Pia... sa...

Ja de hade du minsann..alltså fyndat MYCKET fina saker själv..vilken tur att det var fotboll just precis bredvid ett loppis!! den korgen var superfin..vax sa du..vaxade du in hela..?? var inte det jobbigt..nu ser jag framför mej dej med en liten burk med liberons vax och gnor runt på korgen.. men du kanske har andra tips?? söta och fina handdukar..inte dumt att sy nåt kuddöverdrag..fast å andra sidan är de fina som de är ..till dukning??.. ha en skön och härlig hästdag sola skiner på mej så nu går det bra att vara ute heeela dagen med alla ungarna på jobbet..(värre när det öser ner:)..kram..PIA

Dicksonska våningen sa...

Jag är en "fotbollsfru" istället och har åkt på en hel del matcher. Men en gång åkte jag och sambon på en match som var avgörande för om hans lag skulle gå upp en division. Hans tränare var också där och tittade. På vägen hade vi åkt in på IKEA och handlat. När tränarna sedan åker på ytterligare en avgörande match undrar de varför vi inte åkte på den också - fanns det inget IKEA i närheten? Det hänger i fortfarande :)
Kram Annika

Vit Spets sa...

Vilken ljuvlig kista - skulle själv vilja ha en liknande för allt julpynt, men det är bara att leta vidare... måste Tacka för målningstipset i förra inlägget skall tillbaxs å läsa igen...
Ha en underbar dag
//Siv

Gårdsromantik sa...

Men du vilken fyndloppis du hittat!

Det är ju det jag säger - det finns så mycket fint i Skellefteå!

Kram Maud